Over Per Transport

Zorg dat het PER TRANSPORT gaat!

Ooit begonnen als eenmanszaak in 2013 en tegenwoordig een professioneel transport team!

Juist, we hebben het hier over Per Transport. Een transportbedrijf dat gevestigd is in Valkenswaard, Noord-Brabant. Ons team van vakkundige mensen dat steeds groter wordt, is uw garantie dat de verzending van uw producten of pakketten tijdig worden geleverd. Immers is de ‘per’ van Per Transport een afkorting voor Peregrine, de snelste valk op aarde! Dus laat het tijdig leveren van uw producten of pakketten maar aan ons over.

Naast dat wij uw producten of pakketten tijdig leveren, doen we dit ook nog eens op een milieubewuste wijze! Al onze bestelbussen voldoen aan de Euro 6 norm, waardoor deze nog minder CO2, stikstofoxiden en roetdeeltjes uitstoten!

De kracht van Per Transport zit in het team en de locatie. Samen vormen wij een hecht en dynamisch team. Niet zomaar een chauffeur, maar professionele en ervaren chauffeurs. Uw ideale visitekaartje aan de deur! Daarnaast kunnen wij vanuit Valkenswaard (Noord-Brabant) zowel uw zendingen snel en zorgzaam binnen Nederland leveren, als in de gehele Benelux!

 

In 4 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf, met de volgende diensten:

Koeriersdienst

Wij zorgen ervoor dat uw producten, pakketten, tussendistributie, goederen en/of documenten, altijd op het juiste adres worden afgeleverd, conform de afspraken!

Pakketdienst

Grote aantallen producten leveren op routes met veel tussenstops, maar toch conform de afspraken? Dan helpt Per-Transport u hier graag bij!

Spoedkoerier

Spoedorders zijn mogelijk door onze spoedkoerier die gevestigd is in Valkenswaard (Noord-Brabant).

(inter) Nationaal transport

Door ons eigen wagenpark zijn wij elke dag in heel Nederland en de gehele Benelux actief