Pakketdienst

PER TRANSPORT onderweg naar jou!

Grote aantallen producten leveren op routes met veel tussenstops, maar toch conform de afspraken? Dan helpt Per Transport u hier graag bij! Ongeacht het aantal tussenstops en route moet de uiteindelijke particulier er vanuit kunnen gaan dat zijn of haar pakket tijdig en professioneel geleverd wordt.

Steeds meer bedrijven besteden de pakketdienst uit om zo zelf meer tijd en energie over te houden of simpelweg omdat het bedrijf niet beschikt over de benodigde vervoersmiddelen om de pakketten van A naar B te verzenden. Pakketten kunnen door Per Transport bij uw bedrijf worden opgehaald of u kiest ervoor om de pakketten op ons bezorg adres af te leveren. Per Transport werkt zowel voor grote als kleine bedrijven en zorgt ervoor dat iedere zending op maat is!

Zodra de pakketten bij ons binnen zijn worden deze met zorg en precisie handmatig gesorteerd. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw pakketten in te delen op lokale, regionale, nationale of internationale routes. Uw bezorging wordt vervolgens binnen 24-48 uur geleverd in Nederland en de gehele Benelux, zodat uw eindklant het pakket tijdig aan huis geleverd krijgt door een professionele en ervaren chauffeur. Uw ideale visitekaartje dus!

Zelf werken wij al jaren voor Post NL (België) en krijgen wij ieder jaar meer verantwoordelijkheid en ritten vanuit Post NL. Doordat wij al jaren de verzending van pakketten voor Post NL verzorgen, beschikken wij over meerdere bussen die speciaal zijn ingericht voor pakketdiensten!

Is 24-48 uur niet snel genoeg? Bekijk dan onze spoedkoerier eens. Met onze spoedkoerier komt uw pakket dezelfde dag nog aan op de plaats van bestemming in zowel Nederland, als de gehele Benelux!

Offerte aanvragen

In 4 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf, met de volgende diensten:

Koeriersdienst

Wij zorgen ervoor dat uw producten, pakketten, tussendistributie, goederen en/of documenten, altijd op het juiste adres worden afgeleverd, conform de afspraken!

Pakketdienst

Grote aantallen producten leveren op routes met veel tussenstops, maar toch conform de afspraken? Dan helpt
Per Transport u hier graag bij!

Spoedkoerier

Spoedorders zijn mogelijk door onze spoedkoerier die gevestigd is in Valkenswaard (Noord-Brabant).

(Inter) Nationaal transport

Door ons eigen wagenpark zijn wij elke dag in heel Nederland en de gehele Benelux actief.

Benieuwd naar andere mogelijkheden of kunnen wij u verder helpen?

Neem contact met ons op